Onwards

Ja, så nu är den här bloggen ikapp sig själv - nu är vi i nutid, och det finns inte längre någon som vet vad som kommer hända. Särskilt inte som vi just bestämt både att vi ska aktivt söka upp och ha sex med andra, tillsammans - inklusive vännen Hon var med själv för två veckor sedan.

Det har också, appropå vad som sagts tidigare om att äga och hantera svartsjuka, satts upp ett antal regler - som egentligen inte är några regler, det är ingen katastrof om dom bryts, men...önskade förhållningssätt, åtminstone:

1. Hon hör alltid av sig till mig med minst ett kort SMS innan Hon är med någon annan, så jag vet - framför allt att läget är lugnt om jag inte hört någonting = peace of mind.
2. Det Hon (och jag) har med någon annan begränsar sig till det rent sexuella - och vänskapliga, inte kärleksfullt tittande-i-ögonen-hållande-handen-pussas-ömt, osv osv.
3. Om det hos någon av oss väcks känslor relaterade mer till kärlek än vänskap berättar vi det för den andra, så man vet - framför allt att läget är lugnt om man inte hört någonting = peace of mind.

Sen har det också satts upp några stycken ännu mer konkreta House Rules för vad som gäller i händelse av gemensamma sexuella utflykter, tillsammans med andra. Vilket alltså nu är omedelbart förestående... Om det sedan (först) blir att vi är med den här gemensamma vännen tillsammans - eller något annat lämpligt par, det återstår alltså att se.

Men i all sin konstiga onaturlighet känns det konstigt naturligt - och som början på något nytt, äkta och ärligt.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0