Vad tänker du på?

Ni är ganska många som följer den här bloggen..men ni är lite försiktiga. :)

Nu finns massor med frågor och konkreta svar nedan. Vad tänker du om dom här sakerna?
Vad skulle du velat fråga?
Vad hade du svarat?

Vad rör sig i DITT huvud runt dom här ämnena?
[skriv som Kommentar]

Kommentarer
Postat av: H

En sak jag funderar på är: är det dags för mig och min flickvän att börja diskutera och förhandla förutsättningarna för vår relation? Vi har varit ihop i cirka ett halvår, och hittills har allt mest flutit på. Jag visste att hon var polyamorös; för mig var det nytt.

2011-08-08 @ 18:54:17
Postat av: Polylife

Jaa, det kan du nog bara svara på själv - vad är det som får dig att fundera på om det är dags? Rent allmänt tycker jag iofs det nästan alltid är bra med regelbundna "avstämningar/förhandlingar" runt vad relationen Är, Ska Bli, Innebär (och Inte)..människor förändras ju - och en relation mellan måste få chansen att hänga med = omförhanlingar nödvändigt. Tänker du personligen att du vill pröva på leva i en aktivt utlevt polyamorös relation med den här tjejen - och i så fall Varför?

2011-08-10 @ 15:31:31
URL: http://polylife.blogg.se/
Postat av: Erik63

Hej!Vill bara presentera mig. Är en man som står i begrepp att pröva att leva poly i någon form. Är gift nu men den relationen är jag på väg ur då vår syn på sex och relationer blivit allt mer haltande. Vi har varit ihop i 9 år och har inga gemensamma barn. Jag är 48 år.Kommer att följa den här bloggen och delta i diskussioner. Kul att det finns en sån här blogg, roligt att du delar med dig av dina erfarenheter!Mvh

Erik

2011-08-13 @ 08:44:52
Postat av: Polylife

Hej Erik, välkommen hit - jag delar så gärna med mig, inte minst för jag har ett behov sätta ord på saker själv, och gärna diskutera med andra som funderar på liknande saker. Hur tänker du själv nu om hur du vill leva i framtiden då, om ni inte är överens nu - hur skulle du vilja ha det, om du kunde bestämma fritt?

2011-08-17 @ 13:17:37
URL: http://polylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0